EN

Ахмет Огут

1981, Дијарбекир, Турција

 

Живи суштества запоседнуваат институции (Куче Вајмаранер од Музејот за ликовни уметности во Бостон), 2020

Гипс, 105 х 157 х 74 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 05225

Претходни изданија