EN

Ивон Крахт

| Холандија |

Родена во Ротердам во 1931.

Претставуваме делo на Ивон од серијата дела од Крахт вклучени во колекцијата на МСУ:
С 2 бр. 17, 1971, сито печат, 10/15, 69×69,5cm

Претходни изданија