EN

Јанис Гаитис

1923 – 1984, Атина, Грција

 

Последни вести, 1969

акрилик на иверка, весници, дрвени штипалки; јаже; метални шрафови

180 x 120 х 25 см

Аквизиција: донација од уметникот

Референтен бр.: 01932

Претходни изданија