EN

Роберт Јакобсен

| Данска |

Роден во Копенхаген | 1912 – 1993

Претставуваме делo на Роберт Јакобсен вклученo во колекцијата на МСУ:
Скулптура А+Б, 1972, метал, 90х110х88см

Претходни изданија