EN

Пјеро Дорацио

| Италија |

Роден во Рим|1927 – 2005

Претставуваме дела на Пјеро Дорацио вклучени во колекцијата на МСУ:
Без наслов 1, 1974, сито-печат на хартија, 51 х 66см. | Без наслов 2, 1974, сито печат во боја, а.о., 86x60cm

Претходни изданија