EN

Јинджих Штирски

| Чешка |

Роден во Чермна | 1899 – 1942

Претставуваме делo на Јинджих Штирски вклученo во колекцијата на МСУ:
Слика, 1934, масло на платно, 100 х 130см

Претходни изданија