EN

Иво Гатин

1926, Сплит, Хрватска – 1978, Загреб, Хрватска 

 

Простори на очајот, 1956

Комбинирана техника на платно, 63 x 101 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00149

 

Претходни изданија