EN

Франтишек Музика

| Чешка |

Роден во Прага | 1900- 1974

Претставуваме делo на Франтишек Музика вклученo во колекцијата на МСУ:
Мртва природа со чинија, 1930, масло на платно, 33 х 55см

Претходни изданија