EN

Франческо Сомаини

| Италија |

Роден во Ломацо | 1926 – 2005

Претставуваме делo на Франческо Сомаини вклученo во колекцијата на МСУ:
Композиција 80, 1961, бронза, 57х43х30см

Претходни изданија