EN

Едисон Пара

1945, Маракаибо, Венецуела – 2019, Мадрид, Шпанија 

 

Конструкција, 1970

Дрво, 78 x 99 x 14 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01886

Претходни изданија