EN

Арканџело Јанели

1922, Сан Пауло, Бразил  2009, Сан Пауло, Бразил 

 

Сина композиција, 1971

Масло на платно, 100 x 80 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 02001

Претходни изданија