Презентација и предавање на Немања Цвијановиќ: „Антифашизмот како самоодбранбен споменик“

Музеј на современата уметност Петок, 13 мај, 2022 во 19 ч. Музејот на современата уметност – Скопје во рамките на Интердисциплинарната програма продложува со предавања под наслов „Без/редие во светот на уметноста“. Во петок, 13. мај, во 19 часот  со физичко присуство предавање ќе  одржи уметникот Немања Цвијановиќ. Презентацијата насловена

Повеќе