Аријане Шпаниер меѓу дизајнерите одбрани за годишната изложба на 100 најдобри постери

msuadmin

In Новости Posted

Постерот за логото по повод 50 годишнината од зградата на Музејот на современата уметност дизајниран од Аријане Шпаниер и нејзиното берлинско студио, одбран за изложбата 100 најдобри постери во 2021 што ќе биде отворена во јуни во Берлин.