EN

Никола Стојменовски

Немам обичај редовно да одам на изложби или во музеи, но ова беше сосема поинакво искуство за мене: забавно, информативно, никогаш досадно, со брзо темпо и ми даде одлична перспектива на модерната уметност.

Претходни изданија