Контакт
EN

Кодекс

 
 

 
 


 
ЈАВНИ НАБАВКИ:
 


 

ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ:

 

Јован Грданоски, на работно место Раководител на Сектор за административни, општи и правни работи, се определува за офицер за заштита на личните податоци во НУ МСУ Скопје.

 

 


 

ЗАШТИТА НА УКАЖУВАЧИ:

 

Јавна информација: како службено лице, кое се грижи за заштитата на укажувачите во НУ МСУ Скопје, именуван е Јован Грданоски, Раководител на Сектор за административно општи и правни работи.

 

Контакт: 070 588 939  jovangrdanoski@yahoo.com; info@msu.mk