Продавница Дритон Селмани
EN

Дритон Селмани

 

Каталог од изложбата „Лаењето на облаците не ги повредува кучињата“ на Дритон Селмани во Музејот на современата уметност Скопје 2022/2023

Издава Музеј на современата уметност Скопје; текст: Владимир Јанчевски; фотографија: Денис Сарагиновски;

Текст на македонски и англиски; мек повез, 20 х 20см.; 32 страни

Цена: 100 денари