Link Format

Повеќе

Video Format

Повеќе

Image Format

Повеќе

Филип Петрушевски

Навистина уживав во турата на водичот, кој беше компетентен, забавен и полн со интересни факти за музејот и делата во него.  

Повеќе

Никола Стојменовски

Немам обичај редовно да одам на изложби или во музеи, но ова беше сосема поинакво искуство за мене: забавно, информативно, никогаш досадно, со брзо темпо и ми даде одлична перспектива на модерната уметност.

Повеќе

Антонија Ѓурковска

Многу ми се допадна турата со мала група (5 луѓе)! Ова беше една од главните причини што одбрав да го посетам Музејот на современа уметност.  

Повеќе

МСУ искуства

Вашите настани во МСУ Оригинални искуства во МСУ Прекрасно вклопена во конфигурацијата на скопското Кале и опкружена со панорамата на градот, зградата на МСУ, подигната во 1970 година, е извонреден пример на архитектурата на доцниот модернизам и симбол на после земјотресната обнова на Скопје. Проектот за зградата е донација на

Повеќе