Музејот на современа уметност e дел од Манифеста 14

Со задоволство објавуваме дека Музејот на современата уметност – Скопје е партнерска институција во организација на Проектот „Манифеста 14 Западен Балкан: Ко-производство на заеднички простор и обликување на формации на солидарност на Западен Балкан и пошироко“, кофинансиран од Европската Унија. Како дел од програмата на Манифеста – Европското биенале за

Повеќе