Контакт
EN

Конкурси

 

КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА БИБЛИОТЕКАР ВО Н.У. МУЗЕЈ НА СОВРЕМЕНАТА УМЕТНОСТ СКОПЈЕ

21/10/ 2022

 

ЈАВЕН ОГЛАС БР. 01/2022

НУ Музеј на современата уметност Скопје, има потреба од вработување на 1 (едно) лице, давател на услуги, на неопределено време, за следното работно место:

Шифра КУЛ 03 04 Д03 001, Библиотекар – 1 (еден) извршител

 

Конкурсни услови:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – 22.12.2021 и извест. од 13.01.22