Новости Ѓорѓе Јовановиќ ја поставува Горчлив шеќер
EN

Ѓорѓе Јовановиќ ја поставува Горчлив шеќер

Изложбата на Ѓорѓе Јовановиќ, „Горчлив Шеќер“ ќе биде поставена од 19 септември, 2023 – 10 февруари, 2024

 

 

Ѓорѓе Јовановиќ: Горчлив шеќер