Стефан Маневски
EN

Стефан Маневски

Автор: Соња Абаџиева

 

Издавач: Музеј на современата уметност, Скопје 1999

 

88 страни, колор и ц/б фотографии, мек повез

 

Текст на македонски со англиски превод

Previous Issues