Азбучник на колекцијата на Музејот на современата уметност
EN

Азбучник на колекцијата на Музејот на современата уметност

Генерален каталог на делата во колекцијата на НУ МСУ

Издавач: Музеј на современата уметност, Скопје 2002

184 страни, колор репродукции, мек повез

Текстови на македонски и англиски

Previous Issues