Од 07. 04 до 18. 04. 2018 Музејот е затворен за посетители поради подготовки на изложбата СЕ ШТО НИ Е ЗАЕДНИЧКО, која ќе биде отворена во среда, 18. април 2018.

Музејските служби во овој период работат регуларно.

© MoCA / МСУ