Аријане Шпаниер меѓу дизајнерите одбрани за годишната изложба на 100 најдобри постери

Постерот за логото по повод 50 годишнината од зградата на Музејот на современата уметност дизајниран од Аријане Шпаниер и нејзиното берлинско студио, одбран за изложбата

Повеќе »

За нас

Дознај повеќе за историјата на музејот

Продавница

АВТОРИ

All
  • All
  • Друг Автор
  • Ивана Николова
  • Игор Јаневски
  • Игор Јаневски
  • Мирко Мукаетов
  • Никола Димовски