МСУ затворен поради корона-вирусот

Музеј на современата уметност

Известување за посетителите!

Според најновите мерки и препораки на Владата и Министерството за здравство на Република Северна Македонија за превенција од ширење на болеста COVID – 19 (корона вирус), Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде затворен за посетители во следните 30 денови.
Ви благодариме на разбирањето.
Придржувајте се до препораките!